• Hobby- en Handwerkdagen

  hobby-hand-neu

  Inspiratie nodig?

  Op 5, 6 en 7 maart vinden in de Brabanthallen in Den Bosch de Hobby- en Handwerkdagen plaats. Deze dagen staan in het teken van inspiratie, creativiteit en gezelligheid.

  De leukste thema’s worden gepresenteerd: excentrieke paaseieren, brei een ei, recyclen en upcyclen: versier je paasboom; creatief geluk met potjes, pannetjes en ander keukengerei, pimpen van oud meubilair, hip voor noppes: een tweede leven voor je kleding,  paperlove, weddingplanner met creatieve versiertrucs, creatief dagboek, vilten fantasie, zeg het met bloemen, kleuren is zeker niet kinderachtig, tussen kitsch & kunst, tekenen en schilderen, creatief op de camping, creatieve baksels, zeg het met taarten & kaarten en nog veel meer!

  Doe hier inspiratie op!

  Meer informatie: klik hier

Comments are closed.